35 éves az SzMME – Felhívás

Kedves régi és új SzMME tagok! Kedves Kollégák!

 

Idén 35 éves az SzMME, 1988. június 4-én alapították meg az egyesületet és az idei évben igyekszünk ezt méltó módon megünnepelni.

 

A személyes megemlékezést a novemberi országos konferencián (JAMK, 2023. november 14.) szeretnénk megtartani. Az SzMME szekcióját szeretnénk úgy megvalósítani, hogy az a múlt tanulságainak levonása után az egyesület jövőjéről szóló beszélgetéssé alakuljon.

 

Ezen felül szeretnénk őszre az egyesület történetének fontos eseményeit, pillanatait megragadó digitális tárlatot összeállítani (ezt az SzMME honlapján tesszük majd közzé) Ennek részei lennének egyes egyesületi dokumentumok, az eddigi tisztségviselők, tagok visszaemlékezései, gondolatai.

 

A fentiek jegyében

  • Várunk minden jelenlegi és régi tagot a novemberi konferenciára!
  • Várjuk a régebbi tagok jelentkezését, élménybeszámolóját! Szívesen fogadjuk a mai szociális munkásoknak szóló üzeneteket is!
  • Akinek az egyesület kezdeti időszakából birtokában van valamilyen fontos történelmi emlék, dokumentum, fénykép, kérjük, hogy azt másolat formájában bocsássa az SzMME rendelkezésére!

A konferencia jelentkezés linkjét hamarosan közzéteszik a szervezők az esemény oldalán. Minden egyéb ügyben az szmme.2022@gmail.com e-mail címen várjuk a jelentkezéseket, dokumentumokat.

 

Együttműködésetek, segítségetek előre is köszönjük!

 

Meleg Sándor

SzMME elnök

35yrs